Vuokrattavat tilat

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN JUHLIA RÄMSÖÖN SEURANTALOLLE!

Rämsöön Seurantalo on viihtyisä juhlien pitopaikka. Talolle sopii hää-, syntymäpäivä- ja muihin tilaisuuksiin jopa 200 vierasta. Pöytätilaa on salissa väljästi noin 120 henkilölle (ja enemmänkin sopii). Pienempiä tiloja on vuokrattavissa esim. kokouksiin. Talolla on hyvä peruskeittiö ja sisävessat sekä puulämmitteinen pihasauna.

Seurantalon vuokrahinnaston löydät alta. Vinttitilan, saunan tai kahvion voit vuokrata myös erikseen. Tarvittaessa on saatavissa siivous ja muita lisäpalveluita seuralta, mm. kahvikalusto 80:lle. Sovi tarkemmin Rämsöön Urheilijat ry:n yhteyshenkilön, Kaarina Louhen kanssa puh. 0458497522. Tai laita sähköpostia kaarina.viitanen(at)kolumbus.fi.

Rämsöön Kyläkerho ry:n kautta vuokrattavissa on myös telttoja, muurikkapannuja, kahvipannuja (10 litraa) ja makkaragrilli. Ota yhteyttä Anneliin p. 040 596 6419 tai laita sähköpostia ramsoo(at)ramsoo.fi

Rämsöön Seurantalo on rakennettu pääosin talkoilla ja se on valmistunut vuonna 1953. Seurantalon alkuperäinen tyyli on kiitettävän hyvin säilytetty vuosien monissa korjauksissa ja laajennuksissa.

Rämsöön tanssit olivat huippusuosittuja 60-luvulla, jolloin väkeä tuli pitkien matkojenkin päästä. Vilkkaimpina vuosina tansseja pidettiin ympäri vuoden. Rämsöön Seurantalo tunnetaan parhaiten vuosikymmenien perinteisistä sunnuntaitansseistaan, joissa on monen pariskunnan yhteinen tarina saanut alkunsa. Nykyisin säännöllisiä tansseja ei enää  järjestetä.

Rämsöön kylästä lisää:  www.ramsoo.fi

Seurantalon vuokrahinnasto

Tuntematon tiedostomuotoJäsenhinnat.xls (35 kB)
Seurantalon hinnasto RU:n jäsenille
Tuntematon tiedostomuotoNormaalihinnat.xls (35 kB)
Seurantalon hinnasto

Linkit tapahtuman järjestäjälle

Pitopalveluita lähiseudulla:
Liekoranta, Sastamala
Heinon leipomo, Sastamala
Kaksi kölviä, Nokia
Herkkutupa, Nokia
Aile Lahti, Nokia
Tiinan kotiruoka, Pirkkala

Ohjelmapalveluita:
Utun talli, Rämsöö, Vesilahti
Helmen henki, Sastamala

Muusikoita:
Pasi Heino, Trubaduuri/juontaja, p. 0400 620 580, heinonpasi@gmail.com
Jari Välimäki

Liikuntapalveluita:
Pro-Energy, Nokia

Juhlat seurantalolla. Kuva salista.
Salin pöydät valmiina syntymäpäiväjuhliin
Sali
Tarjoilupöytä katetaan kahvioon.
Kahvion puolta
Kahvio ja taustalla tarjoilukeittiö.
Siniset ovet
Eteisaula
Metsänäkymä salin ikkunasta
Seurantalo on tärkeä peli-, harraste-, kokoontumis- ja juhlapaikka myös talvella.
Seurantalo kesäjuhlissa.
Julkisivu remontin jälkeen. Kuvassa lapset seurantalolla 4H-kerhossa.
Wappubrunssin 2014 tarjoilupöytä kahviossa.
Wappubrunssi 2014
Maamoottorimimmit -kuoro MMF 2014 harjoituksissa kylänvintillä eli seurantalon yläkerrassa.
Yläkerran tilat sopivat pienempiin tilaisuuksiin ja kokouksiin.
Kylän pikkujouluissa myös esiintymislava on aina ahkerassa käytössä!
Kahvio toimii myös kokoontumis- ja illanviettopaikkana.